algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Les aerolínies que operen a Balears lluiten pels «slots» d'Iberia al Prat

Això podria dur beneficis pel que fa a les connexions amb les Illes

Air Madrid, Air Europa, Spanair i Air Berlin han expressat el seu interès per aconseguir tots aquells slots, permisos d'operacions, que Iberia pugui deixar lliures a l'aeroport del Prat de Barcelona en aquelles rutes que la companyia consideri que no són rendibles.

Això podria suposar un increment de connexions amb les Illes, ja que totes aquestes aerolínies interessades mantenen un nombre elevat d'operacions amb Balears que podrien ampliar si obtinguessin els tan desitjats permisos d'enlairament i aterratge, ja que en molts casos la manca d'aquests impedeix augmentar les freqüències.

Tot i així, sembla que l'aerolínia espanyola de bandera no té previst suprimir els vols que uneixen la capital catalana amb Mallorca, ja que Son Sant Joan és un dels aeroports amb els quals obté més trànsit de passatgers i vols.

En aquest sentit, el director d'Air Berlin a Espanya, Àlvaro Middelmann, dubtà que al final es compleixi aquesta decisió d'Iberia d'abandonar slots i creu que és probable que operin els espais lliures amb la nova companyia de baix cost que han creat. No obstant això, assenyala que Barcelona és un aeroport d'importància estratègica per la seva companyia i que pugnaran per aconseguir-los.

En el mateix sentit s'expressà el president d'Spanair, Gonzalo Pascual, que mentre participava en en unes jornades econòmiques a Palma assegurà que com a segon operador al Prat no dubtaran a quedar-se els slots que deixi d'utilitzar Iberia, ja que a més es mostrà convençut que hi ha demanda suficient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.