cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Matas nega que filtràs informació privilegiada sobre Son Espases

El president atribueix les acusacions del PSIB als 'nervis preelectorals'

R.GALLEGO/A.M.Palma.
El president del Govern balear, Jaume Matas, negà ahir que proporcionàs cap tipus d'informació privilegiada sobre la ubicació del futur hospital de referència, tal com asseguraren dimarts passat distints diputats del PSIB-PSOE.

El cap de l'Executiu atribuí aquestes acusacions als «nervis preelectorals» i a la «inquietud» dels socialistes que, en el seu parer, «veuen que allò que ells no varen poder fer, el nou Son Dureta, serà una realitat».

Matas qualificà d'«absolutament falses» les imputacions que el principal partit de l'oposició va fer durant el passat ple del Parlament.

La portaveu del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la diputada Aina Salom asseguraren que quan l'actual president encara era candidat autonòmic es va comprometre amb un grups d'empresaris «amics» que si guanyava les eleccions faria construir el nou macrohospital a Son Espases. Matas insistí que és «imprescindible» aixecar un nou centre sanitari de referència i fer-lo en una ubicació distinta a la de l'actual Son Dureta.

El president recordà que el PSOE va tenir l'oportunitat d'elegir l'emplaçament si hagués decidit subvencionar el projecte des del Govern central. Matas albirà que «a mesura que s'acostin les eleccions, l'estratègia de l'oposició serà mes dura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.