algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

La TV de Mallorca negocia amb La Sexta per retransmetre el Mundial

L'acord, que es veu complicat, garantiria cobertura on no n'hi ha

La Televisió de Mallorca, dependent del Consell, negocia amb la cadena privada La Sexta per retransmetre el Mundial de Futbol en aquelles zones on el nou canal encara no arribi. El director general de la televisió del Consell, Antoni Moragues, informà ahir el Consell d'Administració que s'han iniciat aquestes converses, però també advertí que serà complicat arribar a cap acord per les dificultats tècniques i administratives que comporta la col·laboració.

Fa només uns dies els responsables de La Sexta, cadena que ha aconseguit els drets del Mundial, informaren en una compareixença a Palma que el seu canal té ara una cobertura del 82% de Mallorca. Un conveni de col·laboració amb la Televisió de Mallorca permetria que el nou canal privat utilitzàs les seves freqüències per ampliar aquesta cobertura abans que comenci, el dia 9, l'esdeveniment futbolístic.

D'altra banda, el director general de la televisió insular anuncià també al Consell d'Administració que només s'ha rebut una oferta per ubicar la seu de la cadena, una vegada acabat el termini de presentació de propostes previst en el concurs públic convocat. Mentre esperen que es reuneixi la mesa de contractació, encara no se sap si es tracta d'un solar o d'un edifici.

El BOE del 24 d'abril passat publicà un anunci de licitació per a la nova seu de l'Ens. Depenent que s'ubicàs en un solar o en un edifici emblemàtic del centre històric de Palma, el pressupost oscil·laria entre els 21 milions i els 47,9 milions. A més de les obres, el pressupost inclou la redacció del projecte de construcció o de rehabilitació, l'explotació de les dependències de la ràdio i la televisió durant els pròxims 40 anys, i també la compra d'equips tècnics i informàtics, entre altres.

A banda d'això, el director general de la Televisió de Mallorca anuncià una propera ampliació de la programació, que ara es limita només a una hora diària. Per acabar, el Consell d'Administració també valorà els comptes de 2005, que només comprenien una despesa de 4.500 euros per posar en funcionament la nova societat. Ara haurà de ser el ple de dilluns el que aprovi els comptes actuant com a junta general d'aquesta societat anònima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.