algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Michael Douglas reapareix el juliol promocionant Balears a Polònia

Durant 2 dies se celebrarà un festa a la plaça principal de Varsòvia

L'actor Michael Douglas farà la seva quarta aparició com a imatge promocional de Balears el proper juliol a Polònia, en un acte de dos dies de durada que el Govern organitza a la capital polonesa.

La plaça Zamkowy a Varsòvia serà l'escenari els dies 8 i 9 de juliol d'un gran mercadet d'època, amb productes de gastronomia i cultura balears, una zona d'animació per nins, un envelat amb informació turística i cultural i un escenari amb música en viu on hi tocaran tot tipus de grups illencs.

Douglas farà una roda de premsa el dia 8 i es passejarà per les paradetes i pels estands. L'actor participà ja en actes a les fires turístiques de Madrid, Berlin i Londres. Després de Varsòvia té pendent encara una cinquena aparició acordada amb el Govern, que està per determinar.

Segons la Conselleria de Turisme s'ha triat Polònia per fer-hi aquest desplegament promocional pel seu potencial de creixement turístic a mig termini i en aquest sentit, el considera com un dels mercats estratègics futurs.

L'esdeveniment s'organitza de manera conjunta i cofinançada per les conselleries de Comerç, Indústria i Energia, la Conselleria d'Educació i Cultura i la de Turisme a més del suport de l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Varsòvia que dirigeix el mallorquí Miguel Puerto.

Previ als actes dels dies 8 i 9 s'organitzarà un còctel a l'Ambaixada d'Espanya on estaran convidats els màxims representants del sector turístic polonès. No està encara confirmada l'assistència del president Jaume Matas, tot i que com en altres ocasions és previsible que viatgi a Polònia per la foto amb l'actor Michael Douglas. S'espera també la comperaixença d'autoritats del país, com el batle de Varsòvia, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.