algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
14°

Mesquida desbloqueja la construcció del nou quarter de la Guàrdia Civil

Les obres de la caserna, que estarà a Son Bugadelles, començaran el 2009

L.P./E.P.Palma.
El director general de la Guàrdia Civil, Joan Mesquida, i el batle de Calvià, Carlos Delgado, signaren ahir dematí dos acords en els quals s'estableix la construcció «com més aviat millor» d'un nou quarter que s'ubicarà en solar cedit per l'Ajuntament al polígon de Son Bugadelles.

Joan Mesquida, després de presidir a Palma l'acte d'incorporació de 158 agents de la Guàrdia Civil, es traslladà fins a Calvià, on insistí en la «prioritat» que suposa la creació d'aquesta nova infraestructura, que permetrà «millorar la feina i la qualitat de vida» dels agents que estan destinats en aquesta localitat costanera.

Mesquida agraí al batle la cessió del solar on es construirà la caserna, que segons afirmà resulta «molt necessària» tenint en compte que Calvià concentra el 25% de les places turístiques de Mallorca. Per tal raó, és important que els turistes tinguin una imatge d'un quarter que té unes instal·lacions modernes i ben equipades.

La nova caserna s'edificarà en un solar de 3.654 metres quadrats de l'esmentat recinte industrial de Son Bugadelles. La Direcció General de la Guàrdia Civil ja n'ha iniciat aquest mes de maig la contractació, mitjançant un concurs per a la redacció del projecte, i es preveu que l'adjudicació d'aquest es dugui a terme el pròxim mes de novembre.

Tal com explicaren les autoritats, i segons els terminis prevists que recullen els convenis firmats ahir, l'adjudicació de les obres s'efectuarà per novembre d'enguany i les tasques podran començar a principi de 2009.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.