algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

El poble mostra els seus millors productes en la III Fira de la Pedra

És un dia idoni perquè els forans coneguin la feina del poble

C. MORENO. Binissalem.
Si per res és conegut Binissalem a fora poble és pels seus vins i per la pedra. Ahir era el torn d'artesans, picapedrers, marbristes i margers, que donaren a conèixer els seus treballs als centenars de persones que arribaven a la localitat per conèixer les peculiaritats de la pedra de Binissalem, que es diferencia de la de Sóller o la de Felanitx. I és que allò més distintiu la pedra binissalemera no és tan sols el material, sinó també la manera de treballar-la els artesans.

La vicepresidenta del Consell, Dolça Mulet, visità ahir la mostra acompanyada pel batle, Miquel Nadal, i per la resta de regidors locals. Tots junts efectuaren un recorregut per la plaça del poble, on els picapedrers i els empresaris participants muntaren a principi de setmana unes marjades en les quals exposaven les seves creacions.

La Fira de la Pedra suposa una bona oportunitat per conèixer de primera mà quina oferta tenen els empresaris de Binissalem. És també una bona ocasió per comprar després d'una passejada aquelles peces, com poden ser piques de pedra o altres utensilis, que un necessita per a ca seva.

Enguany hi ha participat un total de 16 empresaris, que representen una part important de l'economia binissalemera. L'agrupació de Fires i Festes de Binissalem, que organitza l'esdeveniment, explica que a més de ser un incentiu per a l'economia local, la Fira de la Pedra ja ha arrelat força al poble i són molts els que hi col·laboren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.