nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Tres comitives per a la Fira de Manacor

Milers de persones assistiren a l'esdeveniment, amb una oferta de quatre quilòmetres de productes

86416
Milers de persones s'aproparen ahir a Manacor. | J.S.

A.B / J.S.Manacor.
Manacor dóna per a molt. I si no que ho demanin als polítics, que ahir aprofitaren la multitudinària Fira de Primavera per «vendre's». I és que ja comença a haver-hi ambient preelectoral. Fins a tres comitives diferents podien observar els milers de visitants, que omplien els carrers de la localitat, per gaudir d'un ampli ventall de productes en una Fira de Manacor que ja ha estat la quinzena.

Cap a les 10.00 h, iniciaven el recorregut oficial, des del pavelló de La Salle, el batle, Antoni Pastor, acompanyat pel conseller d'Interior, José María Rodríguez, i pel president del Parlament, Pere Rotger; amb els altres regidors de l'equip de govern -llevat d'AIPC. També hi era, al principi, la consellera de Cooperació Local del Consell, Catalina Julve, i altres membres d'ALM-UM. Però més endavant volgueren marcar territori amb la seva pròpia comitiva.

D'altra banda, en representació de l'Agrupació Socialista hi eren el candidat a la Presidència autonòmica, Francesc Antich, les regidores del PSOE i altres membres de l'Agrupació. S'ha d'esmentar que en un moment determinat, a l'omeda del Cós, s'hi trobaren les comitives i tot foren salutacions i abraçades.

Però no tan sols de política viu l'home perquè, al cap i a la fi, la gent havia sortit a gaudir de la Fira de Primavera, i és just comentar-ne que l'oferta era impressionant. Prop de quatre quilòmetres donaven al visitant la possibilitat d'adquirir de tot i molt. Així, al passeig del Ferrocarril i a la zona verda del carrer d'en Tià de la Real, s'hi concentraven els productes ramaders i agrícoles: mostres de cabra i d'ovella mallorquines, cavalls de trot i de pura raça, aviram o vaques. També es podia presenciar en directe una demostració de tosa d'ovelles o una altra sobre feines del camp amb tractor.

La maquinària agrícola, industrial, nàutica, les energies alternatives o els automòbils tenien el seu propi espai. La zona dels vianants al centre es reservà per a les parades de Producte Balear.

En resum, va ser una celebració amb molts de visitants, però tal vegada la calor, gairebé insuportable, en va fer desistir alguns adeptes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.