cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Cent joves de Sineu, Inca i Manacor se'n van de viatge a Eivissa amb el Club

M. Antònia Camps, Cati Bassa i Cristina Llabrés són les guanyadores del Concurs Periodístic

Dat i beneït. El jurat ja ha decidit quins són els joves periodistes guanyadors del Concurs Periodístic que Diari de Balears organitza per conmemorar els cinc anys del Club.

Cristina Llabrés, de l'IES Pau Casesnoves; Maria Antònia Camps, de l'IES Sineu; i Cati Bassa, del col·legi La Salle de Manacor, són les guanyadores de les tres categories del concurs: notícia, crònica i entrevista, de manera respectiva.

Com a premi per la tasca realitzada, aquestes tres joves acompanyades per tota la seva classe i pels professors podran anar de viatge a Eivissa amb Acciona Trasmediterránea diumenge que ve, dia 4 de juny. A més, les guanyadores rebran també un premi sorpresa de manera individual.

Per altra banda, els joves periodistes que més i millor han participat en el Club durant aquest curs escolar, també tendran l'oportunitat de passar un dia d'esbajo per Eivissa en companyia dels seus companys aspirants a periodistes. El viatge consisteix en una estada d'un dia a l'illa pitiüsa amb dinar, sorteig de regals i festa inclosos.

Aquesta primera edició del Concurs de redacció periodística ha gaudit d'una acollida molt bona. Hi han participat més de cent joves i el jurat ho ha tengut ben complicat a l'hora de triar-ne els guanyadors. Com a gratificació, Diari de Balears els farà arribar un regal simbòlic per la feina realitzada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.