algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La batlessa amenaça de fer fora Adrian pels continus desacords

L'anunci que farà esmenes als pressuposts n'ha estat el detonant

Una nova crisi plana sobre el tripartit (PSOE-UM i EU-EV) d'Artà i aquesta podria dur a la ruptura definitiva. Les discrepàncies en els pressuposts i l'anunci de l'edil d'EU-EV Julen Adrian de presentar-hi esmenes han tret a la llum un cop més la manca d'entesa en el pacte. De fet, la batlessa va amenaçar Adrian de destituir-lo si mantenia la seva postura.

Va ser ahir al matí en una reunió entre representants del tripartit amb l'objectiu d'acabar de definir els pressuposts. Adrian va dir als seus socis de govern que votaria a favor dels pressuposts, però que hi presentaria una sèrie d'esmenes, ja que hi havia un seguit de punts en els quals no estava d'acord. La batlessa li va dir que «hi pots presentar esmenes, però tal vegada ho facis des de l'oposició».

La batlessa, Maria Francisca Servera, va explicar a aquest diari que «la seva posició de no negociar res m'ha obligat a plantejar-me la seva destitució. Els pressuposts quan es duen a ple estan tancats i presentar-hi esmenes no és lògic que es faci des de l'equip de govern». Pel seu costat, Adrian va demanar a la batlessa que convocàs la comissió de seguiment del pacte.

Des d'UM, Miquel Sebastià Moll va dir que «tots hem de cedir una mica, ja que la situació econòmica no dona per a més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.