algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

La Policia cerca a la Península els cervells del robatori a Son Banya

Una parella sud-americana se n'anà de l'Illa a Dénia per via marítima

Funcionaris del Cos Nacional de Policia cerquen a la zona del Llevant espanyol una parella, els membres de la qual estan considerats els dos «cervells» del robatori milionari a Son Banya. La zona de la recerca s'ha ampliat també a part d'Andalusia.

Es tracta d'una parella d'origen sud-americà, de mitjana edat. Encara que no residien al poblat, tenien una estreta relació amb membres d'un clan i en les investigacions de la Policia se'ls suposa els «cervells» o, pel cap baix, peces molt importants en el robatori milionari que es va dur a terme a mitjan mes d'abril. Dies després se n'anaren de Mallorca per via marítima en un vaixell de la companyia Baleària i desembarcaren a Dénia (Alacant). Quan s'hagué aclarit el tema del segrest, i amb noves dades que s'han anant recopilant, s'ha estat treballant per intentar localitzar la parella, home i dona i que tenen una relació sentimental.

La Policia està convençuda que ambdós tingueren una participació molt directa en el robatori i que eren ells qui coneixien l'existència i el lloc exacte on hi havia el zulo, a la finca pròxima al poblat, on es guardava una important quantitat de diners i drogues.

No es descarta pensar que quan la parella partí de l'Illa s'endugué part del botí, encara que aquesta és una dada que no s'ha pogut confirmar ja que, entre altres coses, ningú no ha denunciat el robatori. La parella està plenament identificada i se sap que, per exemple, l'home feia alguns treballs «casolans» per a gent del poblat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.