algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

L'empresa de la família Nadal s'adjudicarà la gestió de la piscina

La concessió serà per vint anys i pagarà les obres d'un edifici annex

J.S.F./J.S.M. Campos.
La propera sessió plenària de dilluns dia 29 l'Ajuntament de Campos aprovarà l'adjudicació de la gestió del servei públic de la piscina municipal coberta i de l'edifici esportiu annex a l'empresa Gesport Balear, propietat de la família d'esportistes Nadal. L'adjudicació és per un període de 20 anys.

La privatització de la gestió de la piscina municipal ja s'aprovà en la sessió plenària del passat dia 27 de març. Llavors tots els grups de l'oposició, UM i PSM, centraren les seves crítiques en els elevats preus que suposaria la privatització per als ciutadans del municipi.

En el mateix ple ja s'aprovaren les taxes que aniran entorn dels nou euros diaris i els 55 euros al mes. En aquest sentit, els dos partits ja denunciaren que aquestes quantitats són bastant més elevades que les que es paguen a les piscines de Son Hugo a Palma.

Al moment de privatitzar la piscina, Guillem Ginard de UM assenyalà «que nou euros al dia i 55 al mes són xifres excessives», a més de deixar ben clar que el seu partit no està «en contra de la piscina».

Els nacionalistes del PSM assenyalaren que «la piscina costarà més de mil milions de pessetes als ciutadans de Campos, ja que el Consistori ha de pagar 248.000 euros anuals a l'empresa a la qual en cedeixi la concessió i, a més, s'hi haurà d'afegir l'IPC anual de 148.000 euros». Joan Juan també criticà que l'Ajuntament no se'n faci càrrec al·legant l'alt cost de manteniment, i remarcà que «si a la companyia contractada se li paguen els 248.000 anuals més les tarifes que cobrarà, la instal·lació, posant que hi vagin 400 usuaris i prenent com a referència els 800 milions de pessetes que costarà segons la Sala, ens sortirà més o manco a 10.000 pessetes cada any per usuari».

L'Ajuntament pagarà a la concessionària 248.000 euros anuals ja que a més de donar el manteniment de la piscina, Gesport Balear, pagarà les obres de l'edifici annex i un cop acabada la concessió serà propietat municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.