algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Grande acorda amb Cort comprar el solar de l'EMT de Son Castelló

A canvi, l'empresari cediria uns terrenys de s'Arenal a l'Ajuntament

L'equip de Govern de Cort, presidit per Catalina Cirer, i l'empresari i president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, han arribat fa poc a un preacord de permuta de terrenys. Amb aquest pacte, el solar municipal del polígon de Son Castelló que fins fa uns anys estava ocupat per l'EMT, passaria a mans de l'empresari.

Com a contrapartida, Grande cediria a Cort uns terrenys de la seva propietat ubicats a l'avinguda d'Amèrica de s'Arenal. El valor dels dos solars, però, és desigual. Per rescabalar la diferència el mallorquinista hauria d'aportar una suma més de doblers.

Cal recordar que un dels principals objectius de l'equip de Govern durant aquesta legislatura és incrementar el nombre d'equipaments arreu de les diferents barriades de Ciutat.

El dit solar que a hores d'ara és de Grande ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats i hi ha un edifici construït. Si l'acord arriba a bon port, aquest immoble es podria convertir en un nou equipament municipal de la Platja de Palma.

En aquesta barriada hi ha una sèrie d'obres previstes: la creació d'un casal de barri a Son Parera i la construcció d'una piscina coberta al poliesportiu Antoni Servera. Aquestes obres suposen la inversió total de més de quatre milions d'euros. Si no hi ha res de nou es pensa que es podria arribar a un acord definitiu d'aquí a un parell de setmanes.

Ara per ara, l'antic solar de l'EMT no té cap ús específic. Només serveix per emmagatzemar alguns autobusos vells que ja no s'empren. Durant la legislatura passada s'inauguraren les noves instal·lacions de l'empresa municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.