algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
10°

Els pares critiquen el mal estat de l'escola Nostra Senyora de Robines

Denuncien a més que encara no s'hagi començat a fer el nou centre

L'Associació de Pares i Mares (Apima) del col·legi públic Nostra Senyora de Robines de Binissalem critica el mal estat de les instal·lacions del centre escolar i la situació precària en què els alumnes han d'assistir a classe.

Des de l'associació també es denuncia «l'incompliment de la promesa per part de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de tenir enllestida la nova escola d'educació infantil i primària per al nou curs», que seria totalment necessària per l'increment d'alumnes que hi haurà el proper any.

En aquest aspecte, els pares i mares afirmen que no s'ha mogut ni una pedra per tal de començar els treballs i en una reunió mantinguda entre l'Ajuntament i alguns representants de l'associació de pares i mares, un representant de l'Ibisec digué que «la intenció és que les obres de la nova escola comencin a finals d'enguany perquè la voluntat és trobar solucions al problema». Tanmateix, des de l'Apima s'explica que «si l'actuació s'inicia a finals d'any i el termini d'execució és de 12 mesos, no ens soluciona el problema per a l'any vinent».

La manca d'espai al col·legi Nostra Senyora de Robines és un problema vigent al centre educatiu des de fa temps. Aquest curs, «els alumnes han hagut de fer classes en aules prefabricades instal·lades al pati del centre, s'han desdoblat les classes amb un panell que no separa el renou de les dues sales, la biblioteca s'ha destinat a l'aula per a les reunions dels professors, no hi ha una sala per a ordinadors i s'han de fer dos torns de menjador, sense comptar els problemes amb les infraestructures del centre», segons l'Apima.

A més, des de l'Associació de Pares i Mares es critica la passivitat que s'ha mostrat des de l'equip de govern de l'Ajuntament i de la Conselleria d'Educació del Govern respecte als problemes que hi ha al centre escolar.

D'altra banda, s'informà que els terrenys que s'han de destinar a la nova escola ubicats al camí de Pedaç no són els millor situats per al nou centre, segons l'Apima. «El solar està situat al costat de l'institut i no reuneix els metres aconsellables per a la ubicació d'una escola d'aquestes característiques, a part del problema que suposa col·locar els més petits al costat d'adolescents, víctimes moltes vegades de grups delictius que circulen prop d'aquests centres. Tot i això, des de l'Ajuntament no es té intenció de canviar l'emplaçament», digueren des de l'Apima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.