muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Tres de les quatre agrupacions socialistes de Palma aposten per Aina Calvo com a candidata

Únicament l'assemblea de Ponent, dirigida pel regidor Ramon Torres, continua sense definir-se


Tres de les quatre agrupacions palmesanes del PSIB-PSOE aposten per Aina Calvo com a candidata a la batlia de Palma.

Una vegada descartats l'exconseller de Turisme Celestí Alomar i l'acabat de nomenar director de la Guàrdia Civil, Joan Mesquida, les opcions semblaven reduir-se al diputat autonòmic Antoni Diéguez i a l'esmentada Calvo.

Amb aquests dos noms damunt la taula, les assemblees de Palma-Llevant, Palma-Eixample i Palma-Nord s'han decantat per l'actual subdirectora general de Cooperació i Promoció Cultural al Govern Zapatero; i així ho han comunicat a distints dirigents de l'organització.

D'aquesta manera, únicament Palma Ponent, dirigida pel regidor Ramon Torres, continua sense definir les seves preferències.

Divendres passat, els secretaris generals de Llevant i de Nord, José Hila i Isabel Romero respectivament, i el president de l'Eixample, Carles Bona, mantingueren una trobada «distesa» que finalitzà amb una conclusió unànime: Aina Calvo és la persona idònia per encapçalar la llista municipal del PSOE a la capital balear.

Tot i així, el secretari general del partit, Francesc Antich, tindrà la darrera paraula, ja que serà ell qui finalment proposi el candidat.

La intenció del líder del PSIB i aspirant a la presidència del Govern és que el rival de Cirer a les municipals del 2007 sigui proclamat a partir de setembre, encara que els esdeveniments podrien precipitar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.