nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Mil majors participen de la segona festa de primavera del municipi

El parc municipal de sa Torre acollí aquesta diada de germanor

Prop de mil persones grans dels cinc nuclis del municipi felanitxer participaren en la segona festa de primavera, organitzada al parc municipal de sa Torre per l'àrea de Serveis Socials.

Hi assistiren la consellera de Presidència del Govern, Rosa Maria Puig; el president de S'Institut, Antoni Serra; i la batlessa del municipi, Catalina Soler, amb membres del seu equip de govern. La trobada, l'única de tot l'any en la qual coincideix tota la tercera edat de Felanitx, s'Horta, es Carritxó, Cas Concos i Portocolom, serví per reforçar els vincles mutus de germanor.

Les autoritats donaren la benvinguda als prop de mil persones d'edat que omplien el parc. La batlessa, Catalina Soler, els dirigí unes paraules de gratitud, «per la vostra tasca durant tants d'anys, que ha fet possible el Felanitx que tenim avui dia. Us ho mereixeu tot i molt més, i és per això que us organitzam aquesta festa».

Puig i Serra subscriviren les paraules de Soler i recordaren a la gent gran el munt d'activitats destinades al col·lectiu des de les institucions, i la necessitat que «tingueu una segona joventut, ja que de la primera no en gaudíreu prou».

Una vegada acabats els parlaments, els assistents foren obsequiats amb una capsa plena de menjar. Hi havia beure, cocarrois, panades, coca i ensaïmada per celebrar la jornada de companyonia.

Just després, hi començà un animat combat de glosadors entre Rafel Roig de s'Horta i Mateu Matas Xurí, de Santa Margalida. Les autoritats demanaren clemència per no ser gaire l'objectiu de les seves gloses de picat.

Després, durant més d'una hora les parelles ballaren a gust, amb els sons d'una orquestra que els delectà amb balls de saló. Així, tota la tercera edat felanitxera visqué la seva particular jornada anual de germanor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.