algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Vidal irromp en una reunió a la Sala per increpar el conseller socialista Bonet

Bonet estava reunit amb la batlessa per tractar de temes referents a la Banda de Música

101360
L'exbatle Vidal envestí de mala manera el socialista Bonet.
L'exbatle Sebastià Vidal va irrompre en una reunió que tenia lloc a la Sala per increpar el secretari d'Organització del PSOE i conseller Cosme Bonet, que hi era present. Bonet, com a membre de la Banda de Música de ses Salines, s'havia reunit amb la batlessa Maria Bonet i amb el regidor de Cultura, Joan Salvà, per tractar, amb el vicepresident i amb el director, de temes referents a aquesta formació musical.

El fet passà dimecres a les nou del matí, al despatx de batlia. Minuts després d'haver començat la reunió, l'exbatle Sebastià Vidal hi va irrompre per dirigir-se en to amenaçador al conseller, assegut d'esquena a la porta. Amb el dit alçat, Vidal envestí Bonet, reconeixent que no s'havia pogut estar d'entrar, tot dient-li «hauríeu d'estar empegueïts del que feis!». A més, afirmà: «M'agradaria que vessis sofrir ta mare com jo veig sofrir la meva per culpa vostra!».

La batlessa Bonet, impassible, no digué cap paraula ni una per frenar l'actitud de Vidal, tal vegada per la sorpresa que li causava aquella situació. Mentrestant, Cosme Bonet responia a cada una de les envestides amb un «molt bé Sebastià, molt bé Sebastià». Fins que, davant l'astorament de tots els presents, l'exbatle abandonà la Sala amb una portada després dels breus minuts d'enfrontament viscuts.

Per la seva banda, Bonet llevà importància als fets i no volgué realitzar-ne cap comentari. «Ja se les veurà amb la seva consciència», afirmà. Amb tot, seria necessari esbrinar qui avisà l'exbatle Vidal de la presència del dirigent socialista al despatx de la primera edil.

S'ha de recordar que la mare de Vidal, Catalina Bonet, fou qui sol·licità el certificat d'antiguitat el dia 4 de gener de 2005 per a la casa de l'exbatle de fora vila, ubicada a la parcel·la 21 del polígon número 9, que fou l'eix central de tota la trama urbanística del «cas de ses Salines», un certificat en el qual el zelador falsejà l'antiguitat de l'edificació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.