algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La Sala vol tenir un edifici per a la residència en els propers 3 anys

Gestió Hospitalària Balear S.L. gestionarà els serveis de l'Hospital

El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, manifestà ahir durant la presentació de la nova gerència de l'Hospital d'Alcúdia que s'ha adjudicat a l'empresa Gestió Hospitalària, S.L. durant els propers tres anys que «l'objectiu final de l'Ajuntament és que es posi en marxa un pla per poder tenir un edifici propi per la Residència i un altre per l'Hospital». Actualment, la Residència està ubicada en el primer pis de l'edifici de l'Hospital d'Alcúdia.

Amb el canvi de gerència de l'Hospital d'Alcúdia s'han aconseguit una sèrie de millores per la residència, que passarà de ser de 18 places a ser de 22. A més, l'empresa Gestió Hospitalària Balear, S.L., que està formada per la Clínica Juaneda i els socis majoritaris de la Policlínica Miramar, els doctors Cristòfol Pizà i Miquel Dalmau, ampliarà la plantilla actual amb un terapeuta ocupacional, auxiliars d'infermeria, un fisioterapeuta, un psicòleg, un treballador social i un dinamitzador socio-cultural, «perquè la residència no sigui només un lloc per anar a menjar i dormir, sinó que a més serveixi perquè els residents no perdin les seves habilitats», segons el director general de la Clínica Juaneda, Gabriel Uguet.

A més, des de l'estrenada gerència s'invertiran un total de 60.000 euros durant el primer any i 30.000 euros anuals durant els anys següents pel manteniment de les instal·lacions. També es farà una assegurança privada de salut gratuïta per a tots els residents.

Pel que fa a les millores que es duran a terme en els serveis hospitalaris, Uguet manifestà que «es donarà atenció a totes les assegurances privades nacionals de salut i es farà un descompte del 15% a tots els residents d'Alcúdia que es vulguin subscriure a una assegurança amb Sanimed», segons Uguet.

A més hi haurà una àmplia cartera de serveis i l'hospital disposarà de metges de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional. D'altra banda, Gabriel Uguet deixà clar que «se subrogarà a tota la plantilla que ja treballa a l'Hospital d'Alcúdia i que es reforça durant l'estiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.