nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

Hoteles Globales compra els hotels Acorn a Balears per uns 130 milions

La companyia de José Luis Carrillo tindrà a les Illes 42 establiments

L'opció de compra realitzada per Hoteles Globals, amb seu a Mallorca i propietat de José Luis Carrillo, ha estat l'elegida per la propietat de la cadena britànica Acorn per adquirir els seus deu hotels a Balears per un import superior als 130 milions d'euros.

L'operació de compravenda, que ha estat intermediada per la consultura immobiliària Christie+Co, s'ha formalitzat abans del previst, ja que el termini marcat a començaments d'any era tenir-la ultimada per al novembre o desembre. Tot el procés s'ha accelerat per l'oferta de compra realitzada per Hoteles Globales, molt superior a les presentades per altres cadenes, entre elles Hipotels.

A part de la proposta econòmica, un altre dels aspectes que ha prevalgut a l'hora de decantar-se la propietat per aquesta cadena, ha estat el compromís d'adquirir els deu hotels en bloc i mantenir tots els empleats. El president d'Acorn, Simon Lewis, sempre va posar sobre de la taula aquesta última condició, encara que tampoc va descartar que es venguessin els deu hotels per separat, ja que el que interessava a la propietat era recaptar la major quantitat de diners.

L'empresari José Luis Carrillo, president del grup Optursa, sota el paraigua del qual es troben Hoteles Globales, el touroperador Alada Tours i la companyia aèria Air Madrid, continua d'aquesta manera el seu procés d'inversió per incrementar actius.

Hoteles Globales, creada fa més de 30 anys, es converteix amb aquesta operació en una cadena hotelera amb una progressió creixent, ja que en els pròxims anys incrementarà la seva oferta en aquells països on opera actualment la companyia aèria Air Madrid, principalment a la zona de Llatinoamèrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.