algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

L'oposició exigirà una altra vegada les liquidacions pressupostàries des de 2003

Els equips de l'oposició de l'Ajuntament de la localitat de Selva, PSM i PSOE, presentaran durant el ple ordinari que es durà a terme aquesta nit una moció en la qual demanen una vegada més que l'equip de govern (PP) els entregui les liquidacions corresponents als exercicis 2003, 2004 i 2005.

Així, el regidor Arnau Amer (PSM) i Vicenç Villalonga (PSOE) tornaran a treure el polèmic tema de les liquidacions encara pendents i del mal funcionament de l'economia municipal.

Cal recordar que la mala gestió econòmica de l'Ajuntament de Selva ja ha provocat que Vicenç Villalonga amenaci l'equip de govern de dur-lo davant els jutjats per segona vegada per haver aprovat els pressuposts dels anys passats sense haver liquidat els exercicis anteriors. Des de la delegació d'Economia i Hisenda del Ministeri d'Economia a les Balears s'informà Villalonga que la liquidació dels contes era un requisit per poder aprovar els pressuposts anuals.

Per la seva part, el nacionalista Arnau Amer, avisà que demanaria una auditoria dels contes municipals per la mala gestió econòmica que es du a terme des de l'Ajuntament i que es repeteix any rere any.

D'altra banda, molts de proveïdors han fet arribar les seves crítiques a aquest diari pels grans deutes que té l'Ajuntament de Selva amb diverses empreses i que no paga amb el pas del temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.