algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Caps turístics de la Mediterrània visiten Palma amb Cultourmed

Mostraren les actuacions fetes per potenciar un turisme sostenible

A. MATEU. Palma.
Representants de delegacions turístiques de Sardenya, Sicília, Campània i Creta visitaren Palma ahir, amb el padrinatge de la regidora de Turisme, Francisca Bennàssar.

L'objectiu era donar a conèixer les iniciatives fetes amb el programa europeu Cultourmed. Aquest projecte s'inicià el 2004 amb la posada en marxa d'una sèrie d'activitats conjuntes entre diferents regions turístiques de la Mediterrània.

Una de les finalitats ha estat la de reconduir el tipus de turisme de les dites regions, que ja fa anys que estan consolidades.

Tant Sardenya, com la Campània o qualsevol altra de les regions participants tenen, des de fa decennis, un nombre de visitants fidels. Cultourmed vol que aquestes destinacions seguesquin creixent d'una manera sostenible i que obtenguin guanys significatius.

Les actuacions que s'han duit a terme a Palma, que hi participa no en qualitat de regió -com la resta de destinacions-, sinó de ciutat, s'han distribuït en tres eixos. Aquests són la millora de l'orientació i guiatge dels turistes, el desenvolupament de turisme cultural, i el desenvolupament de material informatiu i promocional de qualitat.

Les noves senyalitzacions turístiques per a vianants que inaugurà Cort la setmana passada, s'insereix dins el programa Cultourmed. Una altra actuació prevista és la creació d'un itinerari anomenat «La ciutat secreta: patis, tàpies, verger», que donaria a conèixer el patrimoni dels convents de Ciutat. Altres iniciatives són la creació de webs per difonfre el patrimoni arquitectònic de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.