algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

El PSOE critica que es gravi als veïns els soterraments de xarxa elèctrica

Diu que Madrid «no farà res» perquè té transferides les competències

Les agrupacions socialistes de Capdepera i Artà critiquen que el Govern balear hagi acordat amb Gesa que l'increment del cost que suposa soterrar la xarxa elèctrica vagi a càrrec dels ciutadans tal com ha succeït en el municipi gabellí i passarà a la resta de pobles que requereixin inversions similars.

La portaveu del PSOE a Manacor, Júlia Roman, i la batlessa d'Artà, Maria Francesca Servera, llançaren les seves crítiques al president del Govern, Jaume Matas, qui la setmana passada anuncià a Capdepera l'acord amb Gesa.

«No estam d'acord amb l'actitud del Govern pel fet d'haver pactat amb una empresa privada com Gesa el fet de facturar un increment del cost del soterrament en els rebuts dels ciutadans», explicà Servera. En aquest sentit, criticà que Matas anunciés que «es tracta d'una mesura provisional a l'espera que Madrid faci qualque cosa quan el Govern central no pot fer res perquè té transferides les competències a la Comunitat Autònoma».

Pel PSOE, «l'acord entre Matas i Gesa suposa que els consumidors estaran desprotegits i pagaran les despeses d'una empresa que té beneficis importants».

En el cas concret de Capdepera, retragueren que «s'hagi anunciat que pagaran 20 euros anuals per consumidor sense explicar bé per què, per exemple, no han informat durant quants d'anys hauran de pagar aquests 20 euros més... hi ha moltes incògnites».

Els veïns de Capdepera pagaran el sobrecost que suposa soterrar la xarxa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.