algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
18°

Les unitats mòbils de servei han atès més de 3.000 persones des del gener

Les furgonetes es desplacen cada dia a les barriades i als nuclis rurals

Els regidors d'Hisenda i el de Comerç i Treball, Pedro Àlvarez i Sebastià Sansó, feren públic ahir el balanç de les peticions que els ciutadans han fet a través de les unitats mòbils de servei d'ençà que ha començat l'any.

Aquest servei municipal, format per sis furgonetes amb connexió a internet, entrà en funcionament el novembre passat per donar cobertura a les barriades o nuclis que no disposen de cap oficina municipal.

L'Ajuntament ha registrat més de 3.000 peticions o tramitacions a través de les oficines mòbils. L'entrega de fulls informatius, informació sobre la targeta ciutadana o l'obtenció de certificats d'empadronament han estat els serveis més nombrosos. Altres són els canvis en el padró, l'obtenció de certificats de viatge, la consulta sobre el pagament de taxes, etc.

Per edats, les persones que més han utilitzat aquest servei, concretament un 53 per cent, han estat les anomenades de «mitjana edat», és a dir les que tenen entre 45 i 65 anys. Un 32 per cent és gent gran, i la resta, un 15 per cent, joves.

Aquestes unitats mòbils de servei donen cobertura a barris com el Terreno, Sant Ferran o els nuclis de Sant Jordi, Son Ferriol, sa Casa Blanca...

Els ciutadans poden dirigir-se al punt de la seva barriada o nucli on es trobi la unitat en horari d'oficina, és a dir de les 9 a les 2. D'aquesta manera s'evita que s'hagin de desplaçar a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.