nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:
18°

Com un mercat més dels diumenges...

La Fira de Maig va incloure l'entrega de les insígnies i diplomes als donants de sang

Milers de persones varen recórrer ahir la fira de maig de Felanitx. Aquesta és com un mercat dels diumenges però molt més gros, ja que hi ha moltes més parades. Però cal recordar que tot i ser molt concorreguda, la fira important de Felanitx és la del Pebre Bord.

Entre els visitants hi hagué molts d'estrangers ja que el bon temps acompanyà. Sens dubte, al llarg de la jornada s'hi va concentrar tota una generació. Devers migdia era gairebé impossible passar pels carrers cèntrics, on s'havien instal·lat les diferents paradetes.

Els visitants pogueren gaudir d'una àmplia oferta, des d'articles artesanals de tota casta, bijuteria fins a sabates, productes gastronòmics de qualitat o bé tèxtils.

Així mateix es va poder gaudir d'una mostra de bonsais i una exhibició de com podar-los. Un any més es va dur a terme el concurs de flors i plantes que anualment per la Fira de Maig organitzen el Centre Cultural i la Llar de la Tercera Edat de Felanitx.

Enguany un dels actes que es varen incloure dins la Fira de Maig va ser l'entrega d'insígnies als donants de sang de Felanitx i Portocolom que han superat les 10, 25, 50 i 75 donacions.

L'acte va tenir lloc ahir migdia a l'església parroquial de Sant Miquel. Al voltant de 70 donants varen rebre la seva insígnia i un diploma en senyal d'agraïment per la seva col·laboració amb la Germandat de Donants de Sang.

Així mateix es va fer entrega d'una placa d'agraïment a l'Institut d'Educació Secundària de Felanitx per la seva tasca de promocionar la donació de sang entre els joves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.