cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El Govern habilitarà el passeig entre Son Moll i n'Aguait enguany

Medi Ambient assumeix el projecte i ha eliminat la passarel·la de fusta

La Conselleria de Medi Ambient ha assumit el projecte de l'habilitació del camí de les atzavares que enllaça la platja de Son Moll i Cala n'Aguait. El pressupost que invertirà el Govern apuja als 1.046.884 euros.

Cal recordar que aquest era un projecte aprovat per el llavors ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, i que consistia a condicionar aquest camí existent entre ambdues platges, fer-ho per a vianants i arreglar els trams perillosos. El projecte s'ha respectat quasi en la seva redacció inicial. Ara bé s'ha eliminat, a petició de l'Ajuntament de Capdepera, una passarel·la de fusta que s'havia d'instal·lar en tot l'ample de la platja de Son Moll i s'ha inclòs l'enllumenat de la zona.

El projecte està en fase d'exposició pública i les obres podrien començar passat l'estiu. El termini d'execució de les obres és de vuit mesos.

El president del Govern, Jaume Matas, en la seva visita aquesta setmana a Capdepera també es va comprometre, davant els veïns, a treure endavant aquest projecte el més aviat possible.

Les actuacions que es duran a terme serà el tractament asfàltic del camí amb pedretes de color, es posaran baranes a les zones on hi ha penyassegat i es farà una il·luminació de baixa intensitat. S'instal·larà mobiliari urbà, es recuperarà la vegetació autòctona, es farà el tractament del mur en pedra seca. També es duran a terme actuacions als carrers transversals a aquest camí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.