algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Muñoz afirma que amb la carta als militants 'no pretén atacar ningú'

El candidat del PSM a la batlia de Palma demana «seny» al partit


El candidat del PSM a la batlia de Palma, Pere Muñoz, va voler aclarir ahir que amb la carta que va remetre als militants «no pretenia atacar ningú», sinó demanar seny i instar tots els afiliats a centrar-se a fer campanya.

Cal recordar que la missiva criticava el fet que Gabriel Barceló -aspirant a la secretaria general- faci actes públics propugnant la creació d'un Bloc preelectoral amb les forces progressistes.

De totes maneres, Muñoz assegurà que els seus retrets estaven relacionats, no amb la idea del Bloc en si mateixa, sinó amb la «oportunitat» de fer campanya per aquest Bloc mentre ell i el cap de llista autonòmic, Mateu Crespí, presenten altres iniciatives.

La carta, que en l'edició d'ahir de DdB no va ser reproduïda íntegrament per problemes de tipografia, reprovava la «contraprogramació» d'actes per part dels partidaris del Bloc i instava els afiliats a debatre sobre la política d'aliances al Congrés de la formació, que tindrà lloc el pròxim 28 de maig.

Tanmateix, Muñoz advertia que «si aquestes actituds no aturen...tirarà la tovallola».

El candidat a Cort lamentava la dimensió que havia agafat la qüestió de la carta i qualificà de «desproporcionat» el tractament de la notícia.

D'altra banda, Gabriel Barceló i l'altre aspirant a la secretaria general, Jaume Sansó, es reuniren ahir per intentar acostar posicions de cara al Congrés del partit.

L'objectiu és tancar les condicions en les quals s'ha de debatre la possibilitat de crear l'esmentat Bloc i, sobretot, pactar una llista d'integració que eviti que els militants hagin d'optar per un dels dos candidats.

Les converses entre Barceló i Sansó continuaran produint-se fins al mateix dia del Congrés nacionalista i és possible que aquesta candidatura única no es pacti fins a darrera hora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.