algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Les boques nord i sud del túnel de sa Mola es troben cap al Port

El nou accés al nucli costaner estarà finalitzat el pròxim novembre

PERE J. PASTOR.Sóller.
El president del Govern balear, Jaume Matas; la consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transport, Mabel Cabrer; el batle de Sóller, Carlos Simarro; i el director general d'Obres Públiques i Transports, Carlos Jover; a més d'altres autoritats, assistiren ahir horabaixa a l'acte d'unió de les dues boques del túnel de sa Mola que dóna accés al Port de Sóller i que permetrà en un futur el tancament al trànsit de la primera línía de la badia.

L'acte s'inicià amb la voladura que donava per unides les dues galeries. La detonació dels explosius va ser a càrrec del president Matas i de la consellera Mabel Cabrer. Tot seguit, el director general d'Obres Públiques, Carlos Jover, a més d'Arturo Figar, president de la companyia adjudicatària, van explicar al president i a les autoritats presents les característiques generals de l'obra i del túnel.

Jover va assegurar que amb la unió de les dues boques del túnel de sa Mola, «els camions pesants ja no hauran de passar per la primera línia del Port de Sóller», fet molt esperat pels comerciants i hotelers.

La galeria, una vegada finalitzada, tindrà una longitud de gairebé 1.300 metres, incloent-hi els 95 metres de fals túnel que es construiran per enllaçar el túnel de sa Mola amb el de Son Llempaies, que abocarà en una gran rotonda al Port

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.