algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

Soler denuncia al jutjat que ha rebut missatges amenaçadors al seu mòbil

El cap de setmana passat va rebre l'sms amb què se li vol fer «xantatge»

Continuen les amenaces contra la batlessa de Felanitx, Catalina Soler. Dissabte, a les 17.48 hores, Soler rebé al seu mòbil particular un missatge de text amb el qual «em volen fer xantatge», assegurà.

Un fragment del missatge destinat a la primera edil afirma: «Hem conegut les amenaces al webmaster i fins a quin punt el podria perjudicar personalment a ell i al fòrum si anau als jutjats, cosa del tot injusta, i per tant podeu fer dues coses». La primera és «deixar-ho fer» ja que, en cas contrari, s'hi explica que tenen «en ment» continuar les actuacions de «destapar» més expedients, tant urbanístics com de denúncies del radar de la Policia Local i d'altres.

Qualcunes d'aquestes al·lusions es refereixen a la plana web que utilitza darrerament «La Organización» per explicar els seus actes en contra de la batlessa i del seu equip de govern. El mateix missatge s'ha enviat també al regidor d'Hisenda i Festes, Gabriel Tauler.

Ahir mateix, la primera edil ho denuncià al jutjat, perquè considera que «em fan xantatge».

Soler assenyalà que «no claudicarem davant de res, perquè el resultat sortirà a llum» i, a més, «no hi ha res a amagar». «Som una defensora ferma de la democràcia i no m'agradaria que darrere d'aquest fet hi hagués cap partit polític o persones lligades a aquests, pel bé de la democràcia».

A continuació, explicà que «arribarem fins al final i més prest o més tard se sabrà qui són. Si volen res, que vénguin i parlarem cara a cara».

Aquesta nova acció s'afegeix a la pintada apareguda a la porta del despatx de la batlessa, als anònims enviats per correu als regidors, i a altres missatges d'aquesta autoanomenada «La Organización actuando En y Desde la clandestinidad».

Així mateix, aquests darrers dies al fòrum, a la pàgina web, hi han tret a llum un expedient d'infracció urbanística amb tota classe de detalls: infractor, document d'identitat, domicili, tot l'expedient i tots els informes que hi figuren. Així, s'afirma que es fan parts i quarts, que segons quins tenen un expedient i el «xalet continua allà», sense esbucar. Per acabar, assenyalen que continuaran els seus actes per conèixer millor «l'Ajuntament de Felanitx SA».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.