algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

El solar municipal de Santa Ponça serà venut per uns 9 milions d'E

La promotora Vilasalva S.L. presenta la millor oferta a la subhasta feta per l'Ajuntament

La promotora Vilasalva S.L. ha presentat la millor oferta econòmica a la subhasta pública del solar de titularitat municipal ubicat a Santa Ponça. L'import ofertat és de 9.026.026 euros amb els imposts exclosos. Fonts de l'Ajuntament de Calvià anunciaren ahir que després de l'obertura de pliques realitzades ahir migdia, la mesa de contractació portarà al proper ple ordinari l'adjudicació definitiva del solar a Vilasalva S.L.

Aquesta millor oferta, de les sis que havien concorregut a subhasta, ha doblat el preu de sortida del solar, que fou de 4.258.450 euros. La segona millor oferta presentada ha estat de 9,016 milions d'euros, mentre que la més baixa ha estat de 5,1 milions d'euros.

El solar municipal objecte de la subhasta es troba ubicat a l'avinguda Santa Ponça, cantonda amb l'avinguda del Golf. La parcel·la té 11.961 metres quadrats i està classificada com a sòl urbà residencial plurifamiliar. Actualment es poden construir un màxima de 40 habitatges amb una superfície global edificada de 7.176 metres quadrats.

Amb els doblers obtinguts, l'Ajuntament de Calvià convocarà un concurs públic per adquirir solars on sigui factible la construcció d'habitatges socials tal com ja anuncià el batle Carlos Delgado.

L'equip de govern dirigit per ell ha posat en marxa la venda de diversos solars municipals i urbanitzables per tal d'aconseguir liquidesa i poder engegar projectes durant aquest darrer any de legislatura. Primer va ser el solar de Bendinat i ara aquest de Santa Ponça. L'operació més polèmica, però, ha estat la cessió d'un solar públic a Costa d'en Blanes per a un col·legi privat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.