algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Commoció a Andratx per la sobtada mort del jove bussejador Joan Calafat

La notícia va sorprendre ahir matí amics i veïns de la víctima, que lloaren el seu tarannà

M.T.Palma.
Andratx es despertava ahir commocionat després de conèixer la mort de Joan Calafat, el jove de 27 anys que va morir mentre practicava la pesca submarina amb un amic. «Ha mort fent el que més li agradava», recordava ahir entristit José Domínguez, propietari de la perruqueria «Dani» de Peguera. En aquest local va començar a treballar Joan fa vuit anys quan amb prou feines s'havia llicenciat en l'acadèmia de perruqueria. «Cada dissabte a la una pensava a sortir corrents per anar-se'n a la llanxa i pescar», explicava ahir José, que definí el finat com «un gran empleat, molt responsable i estimat per la clientela».

Un altre dels comerciants del bulevard de Peguera, Ingo, també el recordà amb afecte. «Cada vegada que el veia li deia que no baixàs massa metres; el seu amor era la pesca submarina», explicava ahir.

L'accident es va produir diumenge horabaixa, quan Joan i un amic van anar a pescar déntols a la zona de Sant Elm. En un moment donat Joan va trobar una presa i es van separar. El company se'l va trobar surant al cap d'uns minuts i va avisar les autoritats, que no van poder fer res per salvar-lo. El cos de Joan Calafat, que va complir anys el passat 13 d'abril, va ser traslladat a l'Anatòmic Forense, on s'espera que avui se li practiqui una autòpsia.

S'espera que el seu funeral sigui demà, encara que la data estava ahir per confirmar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.