bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
10°

ALM-UM reclama a l'equip de govern que formalitzi les urbanitzacions

Destaca la situació precària que pateix la de Cales de Mallorca

ALM-UM reclama a l'equip de govern (PP-AIPC) i sobretot al batle de Manacor, Antoni Pastor, que «trobi solucions per formalitzar la urbanització Cales de Mallorca i totes les que encara no són municipals».

El partit recorda que, després de 40 anys, nuclis com el de Cales de Mallorca «encara esperen que la Sala es faci càrrec del seu manteniment i conservació».

També es refereixen a altres urbanitzacions de la zona costanera que es troben en una situació semblant, com ara la de Cala Mendia o es Pinaró. «Fa molts d'anys que estan executades i paguen contribucions, però la Sala no ha procedit a la seva recepció», raonen.

Tornant al cas de Cales de Mallorca, s'ha de recordar que els veïns assistiren al passat ple ordinari de la Sala, on mostraren pancartes de protesta. Dies més tard es reuniren amb el batle, que encarregà nous informes als tècnics municipals.

ALM-UM troba «especialment greu» la situació d'aquesta zona i ho argumenta: «És un nucli creat en els anys 60 i 70 com a lloc d'interès turístic nacional i que aquests darrers anys pateix, com totes les zones turístiques de certa antiguitat, els problemes derivats del tot inclòs i de la baixa qualitat i de l'escàs poder adquisitiu dels turistes». Per tal motiu, «si aquestes àrees encara volen ser competitives, han d'apostar per la qualitat i requereixen inversions importants de millora i d'embelliment».

Però «el fet que no s'hagi procedit a la seva recepció, provoca que les administracions no hi puguin efectuar inversions i que el manteniment sigui a càrrec dels propietaris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.