algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Arrestat el cap d'un grup que introduïa prostitutes a Mallorca

Enganava les víctimes, de l'Europa de l'Est, oferint-los molts de doblers

F.R. Palma.
Funcionaris del Grup del Crim Organitzat de la Policia han arrestat Andrei S., de 28 anys, natural de Bielorússia, per l'acusació d'un delicte continuat de «tràfic de blanques» o, cos que és el mateix, la introducció a Mallorca de dones procedents de Rússia i d'altres països de l'Est per obligar-les a exercir la prostitució.

El detingut és considerat el líder d'una organització en la qual hi hauria implicades diverses persones més, inclòs un ciutadà moldau.

A l'arrestat se li imputa la introducció a Mallorca de diverses dones que, una vegada a l'Illa, eren privades del seu passaport i els seus documents, obligades a acudir a locals de cites per treballar en la prostitució i fèrriament vigilades per l'organització. Se sospita que el detingut i altres integrants del grup sotmetien les dones a una vigilància estricta i es quedaven amb el 80% dels guanys que aquestes obtenien.

L'individu arrestat és acusat també d'infligir agressions a les dones i d'amenaçar amb represàlies els seus partidaris familiars. Segons les investigacions policíaques, Andrei S. va arribar a inserir diversos anuncis a la premsa de contactes sexuals amb al·lotes joves de l'est d'Europa. Totes les víctimes havien estat enganades pel detingut amb promeses falses, ja que segons pareix els oferia guanys elevats una vegada que fossin a Mallorca.

Segons la Policia, Andrei S. també arribà a amenaçar amb un ganivet un empleat d'un dels locals de cites que intentà auxiliar una de les víctimes. En el transcurs de les investigacions també ha estat detinguda Cristine S., de 23 anys, natural de Letònia, acusada de la sostracció de 1.000 euros en metàl·lico de la caixa d'un dels establiments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.