algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'oposició denuncia la greu demora de les obres del moll de Cala Bona

EU-EV critica que això suposa una inseguretat per als comerciants

El projecte d'embelliment del moll de Cala Bona no ha deixat d'estar exempt de polèmica. Ara l'oposició (EU-EV i PSOE) ha denunciat la demora d'aquestes obres a punt de començar l'inici de la temporada turística, la manca de previsió de l'equip de govern com també la deixadesa municipal en aquest tema.

A tot això s'hi han d'afegir les queixes de veïns i comerciants davant la «manca d'informació» i la «inseguretat que això crea sobretot als empresaris que no saben si podran obrir els seus establiments».

La portaveu d'EU-EV, Conxi Peña, va manifestar que «és molt difícil que les obres estiguin llestes a principis d'abril tal com es varen comprometre. En aquests moments hi ha molt pocs treballadors fent feina. Les obres s'han allargat i amb aquest ritme és impossible que estiguin inaugurades abans de Pasqua».

«Molts de comerços estan molt preocupats perquè estan en una situació d'incertesa total. No saben si podran obrir els establiments. Tot això és per mor de la manca de previsió del PP en les obres públiques. Tot i que depèn de la Conselleria d'Obres Públiques, l'equip de govern hauria de controlar aquestes obres», afegia Peña.

Per la seva banda, el portaveu del PSOE, Josep Barrientos també es va mostrar indignat perquè «es tracta d'un projecte mal exposat des del principi. Hi ha hagut reformes substancials i no s'ha vist el nou projecte. A través dels nostres parlamentaris es demanarà un doble peritatge d'aquestes obres perquè no creim que tal com ha quedat modificat pugui costar com estava previst».

«S'estan duent a terme una sèrie d'errades inexplicables. Falten recursos humans per poder acabar les obres. Nosaltres volem denunciar la manca d'ètica política a l'hora de fer aquest projecte».

Peña afegí que «si dia 12 d'abril són capaços d'inaugurar les obres això suposa que o bé s'haguessin pogut acabar abans o molts de treballadors hauran de fer moltes hores extres i una administració pública ha de vetllar pel bé de tothom».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.