muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

EU-EV vol incloure els accessos a la costa dins la nova delimitació

Denuncia que vials d'accés estan tancats per propietats privades

El grup municipal d'EU-EV a l'Ajuntament de Son Servera ha presentat davant Demarcació de Costes una al·legació amb l'objectiu que en la nova delimitació de la zona maritimoterrestre del municipi serverí, que ara fa just un mes ha estat a exposició pública, s'hi incloguin els camins d'accés al litoral de les zones de Costa dels Pins o el Port Verd.

La regidora Conxi Peña considera que un dels problemes més quotidians amb què es troba el públic per gaudir d'aquestes zones «és que els accessos a elles resulten estar tallats per motius diversos». Peña apunta al «creixement de noves edificacions, l'apropiació de zones amb accessos clars per part dels propietaris d'edificacions que limiten amb el mateix domini públic com és el cas de la cala del Torrent dels Morts a la Costa dels Pins o d'algunes piscines com la de Pedro J. Ramírez que inexplicablement veuen renovada la seva concessió d'ús del domini marítim terrestre i que continuen impedint els accessos a aquestes, fet que no deu estranyar a Demarcació de Costes i a l'Ajuntament».

Per tot això, des d'EU-EV consideren que a més de delimitar les zones del domini públic marítim terrestre «ens sembla importantíssim delimitar els camins d'accés a aquestes». Amb tot, «sol·licitam que ara amb la nova delimitació de les zones de domini públic maritimoterrestres de la costa del terme municipal de Son Servera es delimitin els camins d'accés a les mateixes», apuntà la regidora Peña.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.