algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Un obrer argentí mor degollat per una màquina radial en una obra de Manacor

La Policia investiga si es tractà d'un accident laboral o si el treballador es va suïcidar

74962
Els empleats de l'empresa funerària retiren el cadàver. Fotos: G.M./A.S.

Eriet Dant Acosta, un obrer argentí de 35 anys, fou trobat ahir degollat en una obra de Manacor. La Policia investiga si es tractà d'un accident laboral o d'un suïcidi.

Els investigadors han reconstruït els fets i creuen que la mort d'Eriet Dant Acosta es produí dimecres a la nit.

La víctima treballava en una obra en una casa del carrer Verònica número 3 i aquell dia demanà un avançament de doblers al seu cap.

L'home patia depressions i darrerament tenia un comportament una mica estrany, segons ha confirmat la Policia. El patró va recórrer a un caixer d'un banc i quan tornà amb els doblers per a ell es trobà l'obra tancada. Pensà que Eriet havia canviat d'opinió i partí.

Tanmateix, l'operari era a l'interior de la casa, possiblement ja sense vida. L'home es tallà mortalment el coll en un segon pis, després de precipitar-se contra una màquina radial que aparegué amb la fulla ensangonada. El cos, en canvi, estava al pis inferior, degollat.

Ahir al matí els companys de l'argentí es trobaren amb la porta de l'obra tancada i hagueren de forçar-la per accedir-hi. Quan entraren quedaren horroritzats amb el que es trobaren. Ràpidament comunicaren el que havia ocorregut a la Policia i el cas passà a les mans del Cos Nacional de Policia.

La primera hipòtesi que es valorà és que Eriet havia estat assassinat, però poc després es rebutjà aquesta possibilitat. Hi havia dades que descartaven aquesta opció i llavors els agents es decantaren per un accident laboral o per un suïcidi.

La màquina radial estava desendollada i la porta exterior tancada. Són detalls importants per a la investigació i que donarien suport a la idea d'una mort voluntària.

El Grup d'Homicidis de la direcció palmesana també anà a Manacor per analitzar el cadàver i l'escenari de la mort i no hi trobà indicis sospitosos. Els efectius feren un reportatge fotogràfic a la casa en obres i agafaren algunes mostres que remeteren al laboratori.

La víctima mortal vivia al carrer Vilafranca, a Manacor, amb un matrimoni. Feia un temps que treballava en el ram de la construcció i sembla que travessava per alguns problemes econòmics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.