cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El centre de salut Aragó donarà cobertura a quasi 15.000 usuaris

La nova infraestructura sanitària té un cost de 2'9 milions d'euros

El nou centre de salut Aragó, que estarà situat en el carrer Cala Figuera de la urbanització Son Rul·lan de Palma, donarà cobertura sanitària a quasi 15.000 usuaris de les barriades de Son Cladera, es Rafal, Son Forteza, i Verge de Lluc.

La consellera de Salut, Aina Castillo i la batlessa de Palma, Catalina Cirer, firmaren el conveni de licitació de les obres de construcció del centre sanitari. A la firma també hi foren presents el gerent de l'Ib-Salut, Sergio Bertran i la tinent de batle de Sanitat i Consum, Catalina Terrasa.

El nou centre d'Aragó suposarà una inversió global de 2'9 milions d'euros i segons afirmà la consellera de Salut «vendrà a pal·liar les demandes dels residents de la zona, caracteritzada per un ràpid creixement urbanístic i demogràfic», i comptarà amb més infraestructures sanitàries, ja que els dos centres existents en la zona, es Rafal-Viver i Son Cladera han arribat a la capacitat màxima.

Castillo explicà que en els tres primers mesos de 2006 el nombre de targetes sanitàries de Palma ha augmentat quasi 13.000, i han passat de 374.000 el desembre de 2005 a superar actualment les 386.000.

La plantilla del centre estarà integrada per 36 professionals: 10 metges de ; 2 pediatres; 10 infermeres; 2 auxiliars d'infermeria; 6 administratius; 1 comare; 1 zelador; 1 treballador social; 2 odontòlegs i un higienista dental.

Aquest centre serà, a més, un Punt d'Atenció Continuada (PAC) d'Urgències 24 hores i disposarà de les unitats de suport d'Atenció a la Dona i Salut Bucodental i practicarà proves radiològiques. Aquest punt disposarà de 3 consultes d'urgències, 1 sala de tractament, 2 d'observació i una d'espera i una sala de descans de personal. El seu hospital de referència serà Son Llàtzer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.