cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Cort acumula més de 100 denúncies contra terrasses musicals de l'Arenal

De Santos afirma que no acceptarà ni xantatges ni amenaces velades

T.M./J.C.P. Palma.
L'Ajuntament de Palma ja acumula més de 100 denúncies contra terrasses musical de l'Arenal, les quals romanen «congelades» a les oficines municipals d'Urbanisme. Es tracta de casos semblants al del Megapark i pels quals empresaris del sector de discoteques aconseguiren una sentència favorable als seus interessos.

El tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, manifestà ahir que els esmentats expedients rebran el mateix tracte i seguiran la mateixa tramitació que qualsevol altre. «No acceptarem cap xantatge ni amenaça velada de ningú. Perquè Cursach -empresari i propietari del Megapark- sigui al darrere, no farem més o menys via a tramitar les denúncies», afirmà.

De moment, Cort ha de fer front a la denúncia que els empresaris de sales de festa han registrat davant Fiscalia per la paralització de les denúncies contra 56 locals de lleure. El col·lectiu empresarial insta els responsables d'Urbanisme a aturar l'activitat musical a les terraces d'aquests establiments. Tot això, seguint el criteri d'un jutge, que amb un acte judicial dictat el 7 de desembre de 2005, prohibí de manera cautelar l'activitat musical a la terrassa del local Megapark, a la Platja de Palma.

L'Ajuntament no incoarà cap dels 100 expedients oberts fins ara i esperarà mantenir una reunió amb els propietaris afectats. «Mai actuarem per motius polítics, mai farem parts i quarts. Tenim una ordenança municipal que hem de fer complir i que no modificarem», declarà el responsable municipal.

La polèmica de les terrasses musicals ha dividit els empresaris del sector d'oci de la Platja de Palma i, alhora, els ha enfrontat amb el govern municipal. De moment, Cort insta els empresaris a complir la normativa sobre renous.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.