cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Convoquen un «macrobotelló» a Campos, alternatiu al de Ciutat

La trobada serà a la plaça de can Pere Ignasi el proper dia 8 d'abril

G.M./J.S. Campos.
Mitjançant un correu electrònic, s'ha convocat centenars de joves a un macrobotelló que s'ha de celebrar el pròxim dia 8 d'abril a la plaça de can Pere Ignasi, alternatiu al de Palma.

El correu electrònic fa una crida als joves «exclusivament de poble», amb l'objectiu de demostrar «als palmesans que som millors que ells i més gats», tot convocant l'esmentada concentració a la plaça de davant l'Ajuntament el mateix dia que s'ha organitzat «la broma de botelló» previst a Palma.

Segons la missiva, molts de joves de Llucmajor, Santanyí, Porreres, ses Salines, Felanitx i també d'Inca i de Manacor ja hi han confirmat la seva assistència. El correu acaba amb una invitació a l'esdeveniment amb un «tu no pots ser menys» i amb un «visca la Part Forana de Mallorca». El missatge electrònic ja s'ha reenviat almanco a més de dos-cents correus de joves d'arreu de l'Illa, cosa que du a pensar en una assistència massiva a aquest esdeveniment juvenil.

Per la seva banda, el batle de Campos, Andreu Prohens, afirmà que en té constància. «Ja ens han comunicat la intenció que sigui a la plaça de can Pere Ignasi, però trobam que si s'ha de fer ha de ser en un lloc en condicions, i crec que l'espai de davant la Sala no és el lloc més adient per a un botelló». Per tot plegat, Prohens informà que «hem convocat la Junta Local de Seguretat, a fi de cercar un indret millor perquè la celebració no hagi de ser en una zona tan cèntrica; ara intentarem posar-nos en contacte amb els organitzadors perquè ho entenguin» i afirmà que «ens preparam per posar ordre», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.