cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

EU-EV denuncia que el pacte crea un sou per a una regidora del PSOE

Aquesta nova retribució té assignats uns 30.000 euros anuals bruts

El grup municipal d'EU-EV ha denunciat la creació d'un sou per a un membre del PSOE per estar al Consell d'Administració de l'empresa pública Capdepera segle XXI, per part de l'equip de govern PP-Es Grup.

La regidora Maria Orts denuncià que dins el punt del pressupost que es durà avui a aprovació del ple, «que s'aprovaran amb el suport del PSOE, l'equip de govern del PP inclou una nova retribució per a un membre del Consell d'Administració de l'empresa pública». Segons Orts, «aquest membre és la regidora del PSOE, Pilar García, que cobrarà 30.000 euros anuals bruts, és a dir, el mateix que un regidor de l'equip de govern però sense tenir cap àrea sota la seva responsabilitat».

Segons la regidora, un membre del Consell d'Administració d'una empresa pública només té l'obligació d'assistir a les reunions d'aquest òrgan i per tant només hauria de cobrar per assistències. Capdepera segle XXI només té dos objectius socials, que són el soterrament de les línies elèctriques i la dotació de serveis als diferents barris.

Orts qualificà de «vergonyosa aquesta retribució injustificada que permetrà al PSOE tenir un alliberat polític amb els doblers del poble», tot recordant que «la situació econòmica de l'Ajuntament no està per seguir malbaratant doblers. Aquest contracte no està justificat i no és més que un intercanvi de favors entre l'equip de govern i el PSOE per haver-los aprovat els pressuposts els dos darrers anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.