cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Tres treballadors, intoxicats en un foc en un centre comercial de Son Fuster

El foc s'inicià en una oficina pròxima a la cafeteria de Makro poc abans d'obrir

El centre comercial per a majoristes Makro, situat al polígon de Son Fuster, registrà ahir un incendi en una oficina que provocà una gran fumera i intoxicà tres treballadors que intentaren sufocar les flames. L'origen del sinistre podria haver estat un curtcircuit.

A les set i quart del matí els treballadors de Makro que s'havien incorporat a la jornada matinal advertiren un olor de cremat, cada vegada més perceptible. En obrir la porta d'un despatx pròxim a la cafeteria descobriren que s'havia declarat un incendi i, proveïts d'extintors, intentaren sufocar les flames.

El foc, emperò, estava ja molt estès i no aconseguiren el seu propòsit. La fumera era molt tòxica i Fuensanta Manzano, coordinadora de peixateria; Pedro Juan Luna, gerent de la cafeteria, i Pedro Gregorio Méndez, del personal de manteniment, inhalaren fum. El centre d'emergències de l'112 donà l'alarma a les 7.25 hores i sis minuts després el primer equip de bombers arribava a Son Fuster. Després feren el mateix ambulàncies, Policia Local i Cos Nacional de Policia. Els tres professionals de la gran superfície comercial presentaven dificultats respiratòries i foren atesos pel personal sanitari del 061, que recomanaren la seva evacuació a la Clínica Planas per ser examinats.

Els bombers romangueren a Makro fins després de les nou del matí, quan ja es donà la situació per controlada. Els danys al despatx foren abundants i els bombers apreciaren que el foc havia començat en uns cables, fet pel qual podria tractar-se d'un curtcircuit. L'estat dels treballadors afectats no era greu i estava previst que ahir rebessin l'alta.

D'altra banda, la nit de diumenge a dilluns es va declarar un altre incendi en un bar ubicat en la confluència dels carrers Antoni Maura i passeig Sagrera, a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.