cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
27°

L'Ajuntament projecta devers 600 noves places d'aparcament a Palma

Can Alonso, Foners, l'Aigua Dolça i Son Real són els indrets escollits

L'Ajuntament de Palma projecta la construcció de 600 noves places d'aparcament en diferents llocs de Palma. Atesa la forta demanda existent, totes seran d'ús exclusiu per a residents i en venda.

El tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, indicà que a curt termini es preveuen 450 noves places, 203 de les quals s'ubicaran a can Alonso, 108 al carrer dels Foners i 137 al solar de l'Aigua Dolça, d'incorporació imminent al patrimoni urbanístic de la ciutat de Palma.

De Santos comentà que els tècnics municipals ja han començat els estudis per a l'habilitació d'un pàrquing al solar de Son Real, que podria ser de gairebé 150 places que, afegides a les anteriors, en sumen prop de 600. Els projectes són a curt i a mig termini, i la seva realització dependrà de la rapidesa amb la qual se'n resolguin els tràmits.

Els aparcaments de can Alonso i de Foners són els que es troben en un estat més avançat del procés corresponent. El primer s'ubica en un solar del carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, on Cort projecta una escoleta municipal i un casal de barriada. En el mateix solar s'hi habilitarà un pàrquing subterrani de tres plantes i un total de 203 llocs (69/67/67), que es posaran a la venda i que seran just per als residents.

D'altra banda, quant a la barriada dels Foners, la Societat Municipal d'Aparcaments -SMAP- hi preveu un aparcament soterrat de dues plantes amb capacitat per a 108 vehicles. El solar, de gairebé 1.500 m2, fa cap de cantó entre els carrers de Jeroni Pou i de Joan Alcover. Tant les obres d'aquest com les de l'anterior de can Alonso podrien començar enguany mateix. La resta de places previstes a l'Aigua Dolça i a Son Real es troben pendents d'estudi, a més d'altres tràmits urbanístics de resolució més llarga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.