algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El PSOE critica la suspensió del nou Consell Sectorial de Turisme

El PSOE acusa Delgado d'actuar amb «gelosia» cap al seu soci d'UM

LL.P.Calvià.
El batle Carlos Delgado (PP) va suspendre dimecres passat, en un termini de poques hores, l'acte de constitució del Consell Sectorial de Turisme, que havia de tenir lloc ahir a les 11 hores a la sala d'exposicions de l'Ajuntament. Aquest consell sectorial ha de tractar de definir les estratègies de promoció, dinamització i diversificació del teixit empresarial, especialment dels sectors de la indústria turística.

Després de fer pública dimecres al migdia la convocatòria als mitjans de comunicació, dues hores i mitja més tard es desconvocava l'acte. El PSOE féu saber ahir que la regidora de Turisme, Kate Mentik, desconvocà l'acte a través d'un correu electrònic al·legant «ordres expresses del gabinet de Batlia».

Segons els socialistes, la decisió de Delgado respon a la «gelosia» cap al seu soci de govern i tinent de batle, Isidre Cañellas (UM), que després de la convocatòria de l'acte va intervenir en una emissora de ràdio comentant i valorant positivament la constitució d'aquest Consell Sectorial de Turisme.

«Delgado només volia la foto amb el sector i Cañellas s'hi va avançar en un mitjà de comunicació. Això fou motiu suficient per a tot un batle per desconvocar una reunió tan important», afirmà ahir el portaveu del PSOE, Antoni Manchado.

El portaveu socialista exigí ahir a l'equip de govern del PP «una disculpa urgent a tot el sector turístic convocat i una nova i immediata reunió constitutiva del Consell Sectorial de Turisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.