algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Denuncien dues obres «il·legals» que tanquen el pas del camí de Lluc

La plataforma Procamins du la demanda a la Sala d'Escorca i Pollença

La Plataforma Procamins públics i oberts ha denunciat davant els ajuntaments de Pollença i Escorca dues obres al camí vell de Lluc a Pollença, que consideren «il·legals» i reclamen als respectius ajuntaments si aquestes dues actuacions realitzades a aquesta via pública tenen permís.

La plataforma no descarta dur la denúncia al Consell de Mallorca si els ajuntaments no responen les seves sol·licituds. «Volem saber si les obres que s'han realitzat disposen de llicència i si no els ajuntaments han d'actuar», afirmava ahir la plataforma.

Els membres de la plataforma han denunciat davant l'Ajuntament d'Escorca que s'ha col·locat una paret al camí que impossibilita el pas dins el terme municipal d'Escorca. D'altra banda, la plataforma ha denunciat davant l'Ajuntament de Pollença que s'ha col·locat una barrera al mig del camí vell de Lluc, per la qual cosa reclamen informació. És per aquest motiu que la plataforma continua amb la seva campanya de recollida de signatures reclamant l'obertura d'aquesta via pública.

D'altra banda, la plataforma va voler contestar ahir les declaracions que el conseller Miquel Àngel Borràs realitzà durant la presentació del refugi del pont del romà: «L'antiga carretera de Lluc s'ha tancat i els excursionistes han d'anar per un altre traçat que ha obligat a tallar moltes alzines», digué.

«A un altre tram resulta que també s'ha col·locat una barrera amb unes escaletes i tot plegat dificulta el pas de les persones grans», afegeix la plataforma. Així, la plataforma no entén que el refugi de Pollença s'habiliti per als minusvàlids quan s'ha complicat el pas per aquest camí. «S'han fet uns canvis que han costat un diners quan abans teníem un bon camí públic», diuen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.