cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

La junta de Pimem només ajorna la resolució del conflicte 15 dies més

Horrach vol tenir el nou model de gestió consensuat a final de mes

La junta directiva de Pimem només aconseguí perpetuar la situació de tensió que es viu dins la patronal durant 15 dies més, el termini que donà el seu president, Francesc Horrach, per convocar una altra junta i presentar el nou model de gestió consensuat.

Mentre Horrach sortia de la reunió transmetent un missatge de tranquil·litat i anunciant que convocava una assemblea ordinària per aprovar els comptes i el pressupost, per al 28 d'abril, un dels anomenenats opositors, el president d'Indústria, Jaume Xavier Rosselló, en donava una visió molt diferent.

Rosselló qualificava de «comèdia» la junta i assegurava que els 15 dies que havia demanat Horrach eren només una forma de perpetuar-se en el càrrec. Dubtava que en dues setmanes tingués llest el model en el qual fa quatre mesos que treballa. Assegurà que la reunió s'havia acabat sense cap votació i amb la sortida de la vicepresidenta, Margarita Dahlberg, i d'Horrach, fet que deixà amb la paraula a la boca el president d'una de les associacions que en aquell moment intervenia.

Rosselló també acusà l'empresa que realitza l'auditoria interna de Pimem, PriceWaterHouseCoopers, de «negligència», perquè fa un any que es votà en junta directiva que se sol·licitàs i encara no està enllestida.

Horrach afirmà que es conformaria amb una disculpa dels presidents que feriren el seu honor amb les declaracions dels darrers dies per no interposar la querella. Sobre això, Rosselló, un dels acusats, li demanà que la presenti ja o serà ell qui el denunciï per difamació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.