algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Horrach descarta convocar una assemblea extraordinària a Pimem

El president de la patronal es reuneix avui amb la junta directiva

El president de la Pimem, Francesc Horrach, descarta la convocatòria d'una assemblea extraordinària, l'òrgan que podria dur a les eleccions dins la patronal, i en canvi proposarà avui a la Junta Directiva la convocatòria d'una assemblea ordinària que tindria lloc després de rebre els resultats de l'auditoria interna que està previst tenir a finals de mes.

Horrach assegura que vol continuar el seu mandat fins a tenir enllestit el nou model de gestió de la patronal, ja que és un dels compromisos que adquirí amb la seva presidència.

Així el màxim responsable de la patronal no espera que durant la reunió d'avui els opositors demanin una assemblea extraordinària, al contrari creu que serà una reunió molt positiva.

En l'ordre del dia de la Junta, Horrach inclou també la ratificació de Gabriel Moragues, president de l'Associació del Taxi, com a secretari general. Aquest nomenament va ser ja motiu de conflicte al desembre per l'oposició d'alguns membres de la junta que presentaren un candidat alternatiu.

Per altra banda, el president de Pimem exposarà també la feina realitzada pel comitè sobre el nou model de gestió. Reconegué que la presentació d'una proposta definitiva s'està retardant, ja que s'havia previst per a finals de gener o febrer, però assegurà que s'hi està treballant i que espera trobar el consens.

La Junta Directiva la componen els presidents de totes les associacions dins Pimem, unes seixanta. Es calcula que una quarantena hi assisteixin, de les quals gairebé 30 formen part del sector crític a Horrach.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.