cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

La gent gran de Can Picafort torna a unir-se en una única associació

Per mediació del batle del Olmo hi ha hagut un principi d'acord

E.B. Sta. Margalida.
Les dues associacions rivals de Can Picafort Verge de l'Assumpció i Gent Gran de Can Picafort han decidit deixar de banda les seves diferències i tornar-se a unir en una única entitat que reprendrà el nom de l'associació creada el desembre de 2003 i que es va dissoldre pocs mesos després: Gent Gran de Can Picafort.

El batle, Antoni del Olmo, que ha exercit com a mediador principal en aquest conflicte, informà ahir de l'acord. Els presidents de les dues associacions, Antònia Salamanca i Pedro Gayà, han acceptat presentar la seva dimissió i nomenar un president de consens, José Pérez, exdirector de la residència de Can Picafort, que «amb tota probabilitat acceptarà el càrrec», segons avançà Del Olmo.

El batle va voler agrair la seva actitud a Antònia Salamanca «que és la que més ha cedit en aquest assumpte», digué Del Olmo, que recordà que Salamanca resultà elegida després del primer intent de fusió de les associacions com a presidenta de la nova entitat en unes eleccions celebrades a principis de 2004. «Vull agrair la seva voluntat i generositat», digué del Olmo.

El batle, en una reunió mantinguda a l'Ajuntament a la qual assistiren a més Salamanca, Gayà i el delegat de Can Picafort, Miquel Ordinas, i el president de s'Institut, Antoni Serra, oferí als presidents de la gent gran dues alternatives: o unir-se o separar-se definitivament però amb els mateixos drets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.