algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La Sapiència rep 89.000 euros de Cort per netejar els camins rurals

La Sala finança un taller de «laborteràpia» per a gent amb problemes

La fundació social La Sapiència rebrà 89.000 euros anuals de l'Ajuntament per fer nets els camins rurals del municipi de Palma. La subvenció permetrà que es financin sis places de peó d'un taller per a la reinserció sociolaboral de persones amb problemes.

La tinenta de batlessa d'Infraestructures, Marina Sans, i el director gerent de la Sapiència, Antoni Garau, firmaren ahir l'acord, que tendrà una vigència de dos anys prorrogable per dos més. Fa més d'un quart de segle que el Consistori dóna suport a la fundació esmentada en el desenvolupament de programes per combatre el risc d'exlusió social entre determinats col·lectius, sobretot dogrodependents en procés de reinserció i immigrants extracomunitaris.

Sans i Garau, amb el coordinador dels tallers de teràpia laboral de La Sapiència, Raúl Reinares; i amb el tècnic administratiu adjunt d'Infraestructures, Àngel Tous, donaren a conèixer l'abast del conveni. Cada treballador rebrà 21 euros diaris per fer feina en la neteja de camins a Son Rapinya, la Vileta, Son Sardina, Sant Jordi o Son Ferriol. Tot i que aquest taller per pal·liar les dificultats d'inserció només diposa de sis places, el seu caràcter rotatiu permet que cada dos o tres mesos se'n puguin renovar les plantilles.

Garau assenyalà la importància dels programes de teràpia laboral, ja que «serveixen per recuperar l'hàbit de treball i elevar l'autoestima d'aquesta gent». En aquests moments, la fundació social de La Sapiència atén 235 persones a través dels seus vuit tallers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.