algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Les obres que executa el Govern al Moll desfermen una crisi entre el PP i UM

L'habilitació i adjudicació d'un bar en temps rècord ha despertat de nou la polèmica

72072
La polèmica sortí al darrer ple quan Miquel Clamor (PSM) preguntà per les obres del Moll.

E.B. Pollença.
L'habilitació del vell viver de llagostes de la zona portuària com un bar, sense notificar-ho a l'Ajuntament de Pollença, ha posat en alerta el batle Joan Cerdà (UM) que dijous vespre assegurà al ple sentir-se «cabrejat» per l'actitud que el Govern del PP manté en l'execució d'aquestes obres.

La Conselleria d'Obres Públiques del Govern de les Illes Balears fa una completa reforma de la zona portuària que ja l'any passat provocà discrepàncies amb el batle de Pollença per l'impacte visual d'unes casetes per unes oficines que finalment foren esbucades.

Ara, quan manquen només tres mesos perquè Joan Cerdà (UM) li doni la batlia al seu soci de govern, Tomeu Cifre (PP), les obres que executa el Govern de les Illes Balears tornen a provocar discussions.

Ara el motiu de la disputa és el nou bar, l'explotació del qual ha estat adjudicada a canvi d'un cànon de només 6.000 euros després d'un terme d'exposició de només deu dies, durants els quals el concursant ha hagut de presentar un projecte, sense que hagi transcendit fins ara el nom de l'adjudicatari.

Miquel Clamor (PSM) demanà al batle durant el darrer ple ordinari el dijous vespre si sabia que estan fent al Port. El «no» rotund que contestà el batle féu que Clamor insistís: «El veig dolgut», digué. «Dolgut no, cabrejat», contestà el batle Cerdà.

Joan Cerdà informà ahir que «estam comprovant si el bar necessita llicència d'activitats i si no és així ho aturarem». «Si el bar no necessita llicència, tot i que sigui legal, crec que com a mínim el Govern hauria d'haver-nos-en informat», afegí Cerdà.

Precisament, Miquel Clamor es mostrà sorprès en el transcurs del ple pel fet que tenint la coalició PP-UMP sis regidors a l'Ajuntament de Pollença, l'Ajuntament no estigui informat de les obres que fa el Govern de les Illes Balears al Moll. «Hi ha sis regidors i un d'ells, Tomeu Cifre, amb dedicació exclusiva, no s'entén aquest obscurantisme», digué Miquel Clamor.

El batle de Pollença, Joan Cerdà, informà al ple que «en una recent reunió amb la directora de Ports del Govern, aquesta es comprometé a presentar a l'Ajuntament un pla director del Port de Pollença perquè no pot ser que ens assabentem de les obres quee es fan per entregues».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.