cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Eroski preveu incrementar un 20% enguany la venda d'aliments illencs

La cadena i Agricultura signen un conveni per realitzar-ne 13 promocions

La cadena de supermercats Erosky Center Syp preveu incrementar enguany un 20% les vendes d'aliments illencs i arribar a comercialitzar carn, peix, fruita i hortalisses de les Balears per valor de 50,4 milions d'euros. Així ho avançà ahir el director de la cadena de distribució a les Balears, Fernando Pereda.

Pereda firmà ahir amb la consellera d'Agricultura i Pesca del Govern balear, Margalida Moner, un acord per dur a terme enguany 13 actuacions comercials de productes de les Illes arreu dels 122 centres que té la cadena a l'Arxipèlag. A més, per impulsar aquestes promocions, Eroski posarà a disposició de l'empresa pública Semilla diferents espais per a les activitats de promoció. Per la seva banda, Semilla cofinançarà la campanya en els mitjans de comunicació.

Pereda confià que aquesta inciativa permeti que es vegi la cadena «com una empresa de les Balears, i com l'opció millor de compra a la nostra Comunitat Autònoma».

Tanmateix, Moner avançà que la Conselleria arribarà a acords semblants «amb altres cadenes», ja que «d'una banda, aquesta classe de campanyes ajuda el sector primari i, de l'altra, serveix perquè el consumidor sàpiga quins són els productes de la nostra terra».

En la signatura del conveni també hi eren presents Tolo Güell, en nom d'Eroski Center Syp; per part dels productors, Gabriel Company, d'Asaja; i Josep Oliver, entre altres, del sector oliver; i de la Conselleria d'Agricultura, el director general, Joan Carles Torrens i el director gerent de Semilla, Joan Simonet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.