algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

El TSJB avala el Consell per haver autoritzat 60 xalets en Es Caülls

Els jutges desestimen en una sentència el recurs de l'Ajuntament

P.C.Palma.
La Sala d'allò Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Balears -TSJB- ha desestimat un recurs de l'Ajuntament de Marratxí en contra d'una resolució de la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell amb la qual, en subrogació de les competències municipals, concedí un llicència municipal d'obra a l'entitat mercantil Es Pinar des Caülls SL per a la construcció de 60 habitatges, aparcaments i piscina a l'illot número 6 de la urbanització Es Caülls, del terme municipal de Marratxí.

El cost del plet es va fixar en 2.055.470 euros i el Consistori, sol·licitant la nul·litat de ple dret de l'acord contra el qual recorregué i de la llicència concedida, demanà «la demolició d'allò il·legalment autoritzat i construït». Així, insistí que la llicència s'havia concedit «en contra de les determinacions i les previsions contingudes en la legislació urbanística i en el planejament d'aplicació», entre altres qüestions.

Tanmateix, els jutges del TSJB, assenyalen en la sentència que el Consistori de Marratxí «no ha justificat ni acreditat els motius d'impugnació amb prou entitat perquè es puguin estimar». Segons afirmen, els dictàmens revelen que s'esmenaren les deficiències observades pel Consell i que s'han de qualificar de simple esmena de deficiències i no de modificació substancial del projecte».

Contra aquesta sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears no hi cap el recurs ordinari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.