algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
19°

El testimoni de Llinàs emociona Rajoy


El president del PP estatal, Mariano Rajoy, presentà ahir la campanya «Ni una més» per lluitar contra la violència de gènere. Precisament, el testimoni d'una dona que ha patit maltractaments marcà l'inici d'aquesta campanya. Fou ni més ni pus que la directora de l'Institut Balear de la Dona (IBD), Isabel Llinàs.

La responsable de les polítiques d'igualtat illenques relatà la seva experiència i provocà l'emoció, i més d'una llàgrima, entre els assistents a l'acte -la majoria dels quals eren joves de les Noves Generacions del Partit Popular.

Emocionada, Llinàs explicà com se sent una dona maltractada, «carregada d'un munt de pors, amb l'autoestima per terra, amb un sentiment terrible del culpa, soledat i vergonya». Així, demanà la implicació de la societat, i sobretot dels mitjans de comunicació, a l'hora de divulgar que darrere l'infern dels maltractaments hi ha dones que tiren endavant, com ha estat el seu cas. «Més important encara que contar els fets, és explicar que, amb coratge, es pot superar la situació», assegurar la directora de l'IBD. En aquest sentit, afirmà que «després de tres anys, em tem de la valentia que suposa reconèixer el problema que es pateix quan et maltracten i actuar en conseqüència».

En finalitzar la seva intervenció, Llinàs rebé les felicitacions i les abraçades emocionades de la responsable de Política Social del Partit Popular, Ana Pastor, i del mateix Mariano Rajoy.

Entre altres accions, la campanya «Ni una més» inclou la distribució de 70.000 ferratines. A més, cada vegada que es conegui un cas de víctimes de violència domèstica, el missatge «Ni una més» serà present en totes les seus regionals del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.